pondělí 19. září 2016

TKA - 1. týden

Vítám všechny studenty předmětu Tematická katografie v novém akademickém roce. Tentokrát, vzhledem ke konferenci AutoCarto, která se koná v USA, tak musím učinit pouze na dálku. V prvním týdnu (v úterý 20. září) se tedy prezenční výuka nebude konat.

Na studenty však čekají studijní materiály, které je potřeba si pročíst. V první řadě se jedná o průvodce předmětem, který obsahuje veškeré informace, které vás, jak vyplývá z názvu dokumentu, provedou celým předmětem. V tomto textu jsou publikované například podmínky zkoušky a zápočtu, zápočtové úkoly, kontakty na vyučujícího nebo doporučená literatura.
Dále si projděte dvě prezentace (ze sekce studijní materiály blogu) - Úvod do kartografie a Informační zdroje. Obě prezentace obsahují spíše popisné informace a jsou určené pro samostudium.

V druhém týdnu se sejdeme již osobně a probereme všechny případné dotazy z týdne prvního (obsah prezentací nebo organizace semestru).

Na tomto blogu budu informovat studenty (především jsou tyto posty určeny pro studenty kombinované formy) o plánech na každý týden semestru, o zrealizovaných aktivitách v minulých týdnech a o případných změnách. Proto prosím tento blog ve vlastním zájmu aktivně sledujte (například ho odebírejte prostřednictvím RSS čtečky, já osobně používám Feedly). Jedná se o klíčový komunikační kanál pro všechny mnou vyučované předměty, emaily budou využívány pouze pro soukromou korespondenci, která ostatním kolegům nebude užitečná. Proto také veškeré dotazy, komentáře a připomínky pište do diskuze na blogu.

Žádné komentáře:

Okomentovat