pondělí 9. února 2015

Socioekonomická geografie pro geomatiku

Vítejte v kurzu Socioekonomická geografie pro geomatiku (KMA/SGG). Na začátku bych chtěl poskytnout několik základních informací k průběhu výuky v letním semestru.

  • K veškeré komunikaci se snažte využívat tento blog a diskuze pod jednotlivými příspěvky. Emaily posílejte výhradně v případě zcela osobních zpráv, u kterých víte, že váš dotaz a moje  odpověď určitě nebude zajímat nikoho jiného.
  • Také veškeré úkoly odevzdávejte na tento blog - uveďte odkaz, kde je možné si informace stáhnout do diskuze pod zadání úkolu.
  • Diskuzní příspěvky jsou moderované, proto se vám nezobrazí hned, ale až po schválení. Budu se snažit schvalovat okamžitě, ale v případě služebních cest nebo nemoci to může trvat několik dnů. Ve vlastním zájmu si zkuste zadávání komentářů předem (například pod tento příspěvek), aby nedošlo k problémům při odevzdávání úkolů.
  • Kromě sledování tohoto blogu si pečlivě projděte dokument Průvodce předmětem (najdete ho v levém menu na blogu, kde bude publikováno i průběžné hodnocení předmětu). Tam jsou veškeré informace k předmětu a průběhu semestru. Pokud budete mít nějaké dotazy, použijte opět diskuzi pod tímto článkem.
  • V sekci Studijní materiály jsou prezentace a další materiály k jednotlivým přednáškám. V průběhu semestru mohou být některé dokumenty aktualizovány. 
  • Konzultační hodiny na internetu jsou pouze orientační. Je možné konzultace domluvit i mimo tyto hodiny. Každopádně se vždy před konzultací ohlaste předem. 
  • Nebojte se kdykoli na cokoli zeptat a případné problémy řešte včas. Na konci semestru už ani vy ani já nebudeme mít čas.
To je asi vše. Doufám, že společně strávený semestr bude pro obě strany přínosný a zajímavý.

Ještě prosím všechny kolegy, kteří jsou zapsaní a předmět nebudou navštěvovat, aby mě neprodleně informovali. 

Žádné komentáře:

Okomentovat